Navštívte nás

Žilina, Závodská 6

Napíšte nám

a84598@napislekarovi.sk

Zavolajte nám

+421 41 270 55 77

2

Možno ste videli film „Jedeme na teambuilding“, bláznivú českú komédiu s heslom: „Čo sa stane na teambuildingu, zostane na teambuildingu„. Tak taký náš teambuilding nebol. Ale bol tiež špičkový. Prečo? Pretože bol dvojitý a (viac ako) kultúrny.

Prijali sme pozvanie našich susedov a kolegov zo zubnej kliniky môjho manžela Martina. Náš historicky prvý spoločný teambuilding Blaha Dent a BLAHA MED sa niesol v duchu zážitku. Pozreli si krásne predstavenie AMADEUS. Iba pár dní po jeho premiére sa do Žiliny prišlo s Amadeom predstaviť svetoznáme Slovenské divadlo tanca. Bolo beznádejne vypredané!

V choreografii Jána Ďurovčíka sme videli nielen moderný tanec, ale prežili sme príbeh génia, ktorým Mozart nepochybne bol. Jeho hudba a vášeň nás vtiahla do iného sveta. Ďurovčík povedal: „My to voláme, že je to pocit z príbehu génia„, a naozaj, my sme ten pocit zažili. A on i celý tím si vyslúžil mohutný potlesk a standing ovation.

Rodina, kolegovia a spoločenské väzby majú neoceniteľnú úlohu v našom živote. Interakcia s nimi je nielen povinnosťou, ale predstavuje dôležitú súčasť našej každodennej existencie. Zdieľanie radosti a úspechov, ale aj trápenia s blízkymi, vytvára základ pevných vzťahov a poskytuje nám emocionálnu podporu i v ťažkých časoch. Kvalitné medziľudské vzťahy sa prejavia na zdraví, nielen duševnom ale aj fyzickom.

Som nesmierne rada, že mám tak skvelého priateľa, kolegu a manžela. Som vďačná, že môžeme tak úzko spolupracovať pre blaho našich pacientov. A tak ako mi napísala jedna známa, jemu vďačím za krásne priezvisko s pozitívnou konotáciou pre prax lekárky.

Je pre mňa veľmi podnetné cítiť podporu kolektívu Blaha Dent Clinic. Zubné lekárky, sestričky, dentálne hygieničky a recepčné, ste skvelé. Je milé nazývať Vás priateľmi ale aj klientmi. A môžem Vám prezradiť, že môj úplne prvý pacient bol môj manžel Martin. (Prihlásil sa sám).

Veľmi sa teším na ďalšie spoločné zdieľania, či už v práci, pri čaji alebo na teambuildingoch všetkého druhu. A nabudúce sa vidíme v širšej zostave, veď ako to prináša život, choroba si nevyberá. Vyliečime.